fbpx

Hvordan vokser neglene raskere?

Lei av korte negler? Her er tipsene for hvordan neglene kan vokse raskere, bli lenger og sterkere – hva du bør gjøre og hva du ikke bør gjøre!

Har kosthold utslag på neglene?

Kosthold er alfa og omega både når det kommer til helse, hud, hår og negler! Et variert kosthold med gode vitaminer og mineraler vil synes på neglene, og det er derfor vel så viktig å pleie innenfra som utenfra.

Hvordan vokser neglene raskere? Beauty Bombz

Riktig kosthold vil gjøre neglene friske og sterkere slik at de ikke knekker like lett. De vil dermed også bli lenger på kortere tid. Får du ikke i deg nok vitaminer? Dette kan være grunnen til at neglene dine er svake, og at du derfor ikke oppnår særlig lengde på dem. Det er heldigvis ikke slik at du trenger å putte i deg mange forskjellige tabletter for å få dekket dette vitaminbehovet. Disse vitaminene får du nemlig som jordbærgummies, og inneholder blant annet mineralet sink som er svært viktig for å holde neglene friske.

Sink er ikke bare bra for negler, men også for hud og hår! Dette er en enda bedre grunn til å få i seg dette mineralet. Matvarer man kan spise for å få i seg sink er blant annet grove kornprodukter, magert kjøtt, fisk og melkeprodukter.

Les også hvilke matvarer du bør spise for å få penere hud!

Enkle rutiner

Hvordan vokser neglene raskere? Beauty Bombz

Et sunt og variert kosthold legger mye av grunnlaget for lange negler, men det er også viktig å pleie dem utenfra. For å få lange negler som vokser raskere, og for å unngå at de knekker, er det tre enkle rutiner du bør legge deg til vane:

Olje
Olje til negl og neglebånd forhindrer og hjelper med å reparere sprukne negler. I tillegg er det med på å gjør dem mer elastiske og sterkere. Dette vil gjøre at de tåler mer og knekker sjeldnere.

Fet håndkrem
En fet håndkrem gir fuktighet til både hendene og neglene, og er spesielt viktig å bruke denne årstiden når man er tørrere enn vanlig.

Peeling
Peeler du negler og neglebånd vil du pusse negleoverflaten og fjerne døde hudceller. Dette gir neglene fukt, og de vil se enda vakrere ut.

Dette må du ikke gjøre!

Hvordan vokser neglene raskere? Beauty Bombz

Det finnes små tiltak som utgjør en stor forskjell for om du oppnår drømmeneglene eller ikke. Her er tre ting du bør bli bevisst på, og som du unngå for å oppnå det optimale resultatet – det skal heldigvis ikke mye til for å bli kvitt disse uvanene.

Biting av negler
Neglene kan vokse så raskt som bare det, og du kan gjøre alt riktig: men om du biter negler vil løpet være kjørt. Bitingen vil resultere i konstant flisete og korte negler.

Ikke pirk og riv
Om du har du løs hud rundt neglen må du ikke dra og rive i dette. Skaff deg en neglesaks og klipp det bort! Da unngår du sår rundt neglen.

Neglene er ikke verktøy!
Tenk over hva du bruker neglene til, slik at du unngår unødvendig slitasje.

Alt har påvirkning

Hvordan vokser neglene raskere? Beauty Bombz

Få i deg gode vitaminer, plei neglene dine slik de fortjener utenfra og unngå dårlige vaner. Da vil de vokse seg lenger, de vil bli sterkere og se vakrere ut. Husk at alt du gjør eller ikke gjør for neglene dine vil synes! Er du klar for å legge bort uvaner og stråle med fantastiske negler?