fbpx

Ønsker du å få maksimalt ut av hver treningsøkt? Her får du tips til enkel trening for effektiv fettforbrenning!

Vil man forbrenne fett er det viktig å få opp pulsen. Det finnes flere måter å øke pulsen på, men det er særlig én treningsmåte som er svært effektiv om man vil forbrenne mest mulig fett.

Forbrenn fett både før og etter økten!

Hiit-training. Trening for effektiv fettforbrenning. Fit Bombz.

HIIT-training (high intensive interval training): denne formen for trening innebærer korte men svært effektive økter, og er en av de treningsmåtene hvor man kan forbrenne mest fett på én økt. HIIT-training er intenst, hvilket vil si at man har høy puls hele veien. Du kan legge opp treningsøkten slik du selv vil, ved å velge deg ut en rekke øvelser du vil utføre. Disse øvelsene gjør du etter hverandre uten pause. Når du har utført en runde med øvelsene tar du 1-2 minutter pause før du begynner fra starten igjen. 3 til 4 runder kan være fint å begynne med om du ikke er vant med denne type trening. Her finner du tips til hvordan du kan legge opp en HIIT-treningsøkt. Det beste med denne treningsformen er at man i tillegg til å forbrenne fett under økten også vil kunne forbrenne etter økten!

Annen trening for effektiv fettforbrenning:

  • Kondisjonstrening: lengre løpeøkter er en god måte å forbrenne fett på.
  • Intervalltrening: høy intensitet og høy puls er et pluss, derfor er intervalltrening en effektiv treningsform for forbrenningen. Det er mange intervaller å velge mellom, så utforsk og finn et intervall du kan mestre.
  • Baseøvelser: her trener man grunnmuskulaturen, de største musklene. Dette gjør man i form av øvelser som blant annet markløft, knebøy og situps.

Ingen trening uten mat!

Kosthold er en viktig faktor for å oppnå de resultatene man ønsker. Men hvordan kan man endre vaner og spise sunt? Det får du svaret på her. En enkel regel er å bytte ut godteri med frukt, og lyse produkter med grove. Dette vil være en god start på både en sunnere livsstil og et bedre resultat av treningen. Visste du at chili kan være med på å øke forbrenningen og bidra til sterkere metthetsfølelse etter matinntak? Chiliekstrakt finnes i kosttilskudd som både kan være med på å øke fettforbrenningen samtidig som den kan bidrar til mer energi og et stabilt blodsukkernivå.

Slik blir du kvitt søtsuget!