fbpx

Julen nærmer seg og det er på tide å handle inn julegaver. Skal du gi julegave til søster, mor eller en venninne i år? Synes du det er vanskelig å finne den perfekte gaven? Da har du kommet til rett sted! Skjem henne bort med gavene hun garantert vil like.

♥ Gi henne et vakrere hår

Få ting er viktigere for en jente enn håret. Gi henne et vakrere hår til jul, noe som også vil gi henne flere gode enn dårlige hårdager. For et vakkert hår må man gi det rikelig med gode vitaminer. Nå får du de viktigste hårvitaminene i én og samme gave! Hair Luxious inneholder flere ulike B-vitaminer som er med på å gi et sterkere og sunnere hår. Hvor gøy er det ikke å gi en gave som virkelig kommer til nytte og som gir resultat?

♥ Det perfekte tilbehøret til håret

Jenter har alltid bruk for hårbørste og hårstrikk, men dette kan ofte føles kjedelig å gi. Heldigvis finnes det pene alternativ slik at det blir en fin gave å få! Hårstrikker i velur er både skånsomme mot håret og finnes i flere farger. Hva med denne supersøte hårstrikken her? Skal du gi henne en hårbørste bør den være snill mot håret. Denne børsten kan brukes i både tørt og vått hår uten å slite på håret, den er fin å se på, og praktisk å ha i veska. Både hårstrikk og hårbørste er perfekt å gi i tillegg til hårvitaminene!

♥ Gi henne bedre selvtillit

Perfekt julegave til henne. Hair Luxious, Beauty Bombz.Jenter elsker søtsaker, men det kan bli litt for mye av det gode i julen. Da er det genialt å bytte ut noe av godteriet med vitamingummies med deilig jordbærsmak! Beauty Bombz inneholder spesielt utvalgte vitaminer som kan være med å gi både penere hud og negler. Beauty Bombz gir skjønnhetsgevinster, smaker himmelsk og kan være med på å gi henne bedre selvtillit da vitaminene er innvendig pleie for huden og neglene. Kombinerer du Beauty Bombz og Hair Luxious vil hun kunne oppnå det beste resultatet!

♥ Opplevelser

Spa er noe alle jenter setter pris på, enten det er med kjæresten eller venninner. Det er opp til deg om du vil gi henne én dag på spa eller en hel weekend med overnatting. Finn et spa nær deg eller reis til de større hotellene. Nyt noen herlige timer eller dager på spa med den du er glad i. Det blir en avslappende opplevelse både for deg og henne. Vinn vinn!

Perfekt julegave til henne. Hair Luxious, Beauty Bombz.Gir du en opplevelse i gave blir det noe dere begge kommer til å huske for alltid! Det trenger ikke koste en formue å gi en opplevelse. Finn rimelige reiser her og kanskje dere allerede reiser på tur til våren? Ellers finner du mange nydelige steder å reise til i sommerferien og til høsten – det er alltid gøy å ha noe å se frem til! En opplevelse trenger ikke bare være reise, det kan også være en fjelltur, vinsmaking eller helikopter-sightseeing. Hva med å lage et gavekort der du gir henne mange små opplevelser? Det er kun fantasien som setter grenser!