fbpx

Det er sommer! Tiden for lettere klær, sol, latter og sene kvelder. Skal du på festival, i bryllup eller bare ønsker å sette et sommerlig preg på håret? Lenita FrøyenMeraki Studio viser oss hvordan man kan lage de heteste sommerlookene, som passer både til fest og hverdag. Det beste av alt: du kan ha samme look i flere dager!

“Veldig enkelt, ingen problem å få til”

 

Beach lookene bygger på hverandre. Begge passer til de fleste anledninger, så det er opp til deg selv hva du liker best. Frisyrene tar kort tid å lage, men det tar kortere tid om man har tynt hår, og lenger tid om man har tykt. Sett av minst 10 minutter.

Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.

Lenita har vært frisør i 12 år, og har jobbet på Meraki Studio siden salongen åpnet i 2016. Som flere av de andre ansatte i salongen, bruker også hun Hair Luxious. Les mer om hennes erfaring lenger nede i artikkelen.

Hvorfor tror du beach looken er så populær?
Jeg tror det er fordi det er så lekent og lett. Det ser ut som du har stått opp på morgenen og gått ut. Det ser fresht ut. Sommeren er jo tiden der håret er litt mer i fokus også, og da kan det være litt mer lekent. Det er også lett å få til, og mange varianter man kan gjøre.

Det er ikke bare beach looken som er populær om sommeren. Lenita mener mange er opptatt av forskjellige fletter både i hele og halve håret, gjerne fletter med krøller eller farger. Det er også mange som ønsker lysere hår nå om sommeren.

 

BEACH LOOK 1

 

Du trenger:
Krølltang
Tørrsjampo
Varmebeskyttende spray (med hold)

Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.
1.
Separer håret, gjerne i store seksjoner. Del opp håret ”lag for lag”. Bruk en varmebeskyttende spray, gjerne med hold, slik at man får ekstra hold i krøllene.

Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.
2.
Hele håret skal krølles. Lenita er veldig glad i, og anbefaler krøllteknikken under for å få en litt annen type krøll. Man kan bruke både krølltang, rettetang og krøllstav for å lage krøllene. Bruker man krøllstav vil man få ekstra spenst i krøllen.

3. Rusk i krøllene. Håret vil dele seg og se veldig tilfeldig ut.Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.
MEN vent en liten stund før du rusker i håret. Når man er ferdig å krølle en lokk, slipp den og la den ligge. La håret kjøle seg ned, og krøllen vil sitte mye lenger. Man bør la det gå 5-10 minutter etter man har krøllet, før du styler håret videre. Varme former håret, og drar du da i lokken vil den sige.

Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.4. Tørrsjampo. ”Dette kan vi ikke leve uten”. Løft opp røttene og spray inn. Man kan gjerne spraye i lengdene også, for å få en litt mer ”skitten” hårlook. Håret vil bli separert mer og mer, og man får mer struktur og hold i det.

Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.Hvis man har problemer med at krøllen ikke holder seg, eller ønsker følelsen av et tykkere hår, kan det være smart å vaske håret med volumsjampo, og føne det på saltvannsspray. Da får man mer struktur, hold og volum i håret. Dette er kjempefint og håret holder seg veldig bra.Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.Nydelig look som passer til alt. Piff gjerne opp looken enda mer med en blomsterkrans, et hodebånd eller fletter!

 

Perfekt på festival!

 

Når man lager disse frisyrene skal man ikke være redd for å bruke produkter i håret. Håret kan gjerne være litt messy, og det kan godt se litt skittent ut. ”Har man krøller i håret kan man ofte gå med det èn dag ekstra, for du har ikke det tunge rette håret. På festival er det supert, da kan du gå med det i flere dager”. Lenita anbefaler også når man skal sette opp håret å vaske det dagen før, da dette er med på å holde bedre på formen, og lettere å jobbe med.

Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.

 

BEACH LOOK 2

 

Denne looken bygger på forrige look, og her trenger du de samme tingene pluss:
Hårspray
Geléspray
Fliseklemmer

Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.1. Del opp håret fra øre til øre. Separer fronten av håret fra det som er bak.Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.2. Tuppér det fremste håret med kam. Del opp på toppen, og tuppér steg for steg til du kommer til pannen. Bruk spraygelé – den separerer håret, gir hold og man får “wet look feelingen” på frisyren. Deretter børst litt rundt på toppen slik at det ikke er så mye små hår. (Man kan også bruke klassisk gelé, men spraygelé er enklere å bruke).
Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.
Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.3. Spray. Få sprayen godt inn i håret. Spray først på toppen, deretter på sidene. Når det er tørket skal det se litt tilfeldig ut, ikke så veldig rent og pent.
Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.4. Føne håret litt slik at det tørker.Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.5. Fliseklemmer. På sidene vil håret dette litt ned. Fest det med to fliseklemmer per side for å ”låse” håret. Dytt fliseklemmene inn slik at de ikke vises.Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.7. Hårspray. Avslutt med hårspray, og du har den perfekte sommerlooken!

 

”Nå vokser håret”

 

Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.Meraki Studio er forhandlere av Hair Luxious, og Lenita har selvfølgelig testet den ut! Hun har brukt Hair Luxious siden januar, og så forskjell på håret tidlig i vår. Det er ikke bare Lenita som har sett forskjell på håret sitt, også venninnene har kommentert håret hennes. ”Jeg har et hår som ikke vokser, men fylden på håret har blitt bedre og det vokser. Folk kommenterer at håret ser fyldigere ut”.
Lenita på Meraki Studio viser hvordan du kan lage beachlooken. Hair Luxious.Fra kunder har hun fått positive tilbakemeldinger, selv om de ikke har solgt Hair Luxious så veldig lenge. Håret trenger tid til å venne seg til vitaminene, og dette gjør at det kan ta noe tid før man merker forskjell på håret. Derfor lønner det seg å ta Hair Luxious over en lenger periode, for å få det beste resultatet; et vakkert, sunnere og sterkere hår.

Ikke bare bruker Lenita Hair Luxious, hun er også veldig glad i Beauty Bombz – gode vitaminer både for hud, hår og negler. Lenita beskriver vitamingummiene med jordbærsmak som ”godteri på morgenen”. ”De er kjempegode!”