fbpx

Har du enda ikke kommet i gang med treningen? Det er ikke for sent! Vi gir deg de beste rådene for å oppnå dine mål til sommeren.

Gode resultater kommer av å være fokusert

Når du har satt deg realistiske mål, er veien frem mot målet avhengig av hvor fokusert du er på å nå dem. Når det er såpass kort tid igjen før sommer og sol, kan det være lett å følge en kortsiktig plan mot sommeren. Trening er derimot en prosess som gagner hele livet, og den såkalte “sommerformen” er kun et begrep på hvordan man ønsker å se ut til sommeren. Like viktig er det å holde helsen og kroppen i god form resten av året. På grunnlag av dette bør man sette seg oppnåelige mål for å hele tiden holde seg motivert. Begynn rolig og være fokusert: Setter du deg for store mål vil det kunne bli lettere å miste piffen til trening, og gi opp. Tips: sett deg delmål frem til det store målet.

SLIK KOMMER DU I GANG MED TRENINGEN

Få mer energi til treningen av å spise riktig

Resultater av trening kommer ikke bare fra selve treningen. Kosthold er en avgjørende faktor for om du ser resultater eller ikke. Variasjon i mat, og mye frukt og grønt, vil kunne påvirke om du når målene dine. Det er viktig å ha et sunt og balansert inntak av mat for både holde seg frisk og for å få mest mulig ut av treningen.

Mange kan kjenne på følelsen av å ikke ha nok overskudd til å trene, og noen ganger kan grunnen til dette være et for lite variert kosthold. Når man trener er det viktig med ren og proteinrik mat for å oppnå de resultatene man har satt som mål. Proteiner er viktig om man vil bygge muskler, og dette finner man i flere matvarer. Noen av de beste kildene til protein kommer fra kjøtt, fugl, fisk og melkeprodukter. Et variert kosthold handler om å få i seg de næringsstoffene man trenger for å fungere optimalt. Det trenger ikke være altomfattende å ha et variert kosthold, les mer om hvordan å spise sunt her.

Vanskelig å ta knekken på søtsuget? Slik blir du kvitt det.

Tren effektivt for raske resultater

Det er ingen tvil om at sommeren er nærmere enn kanskje mange av oss er klar for på med tanke på sin nåværende form. Dermed er det en fordel å trene så effektivt som mulig fremover. Vet du hvilke treningsformer som er mest effektive? Dette kommer selvfølgelig an på hva du ønsker å trene og hvilke resultater du vil oppnå. En treningsmåte for effektiv fettforbrenning er HIIT-training. Dette er intensiv intervalltrening hvor du jobber med ulike øvelser som går på forskjellige deler av kroppen. Dette er øvelser du selv velger ut, og kan for eksempel være kneløft og burpees. Med HIIT-training får du både styrke og kondisjon i en og samme treningsøkt. Les mer om HIIT-training her.

Når man skal drive med effektiv trening er det en fordel med høy intensitet i øktene. Dette kan være HIIT-training eller intervalltrening. Baseøvelser hvor man trener de største muskelgruppene, og kondisjonstrening er også effektivt når man vil oppnå raske resultater.

For å komme i form til sommeren er effektiv trening og kosthold avgjørende for om du når dine mål. Fit Bombz inneholder mange av de næringsstoffene kroppen trenger, og kan blant annet bidra til mer energi og overskudd, normal forbrenning og et stabilt blodsukkernivå. Med andre ord er dette et perfekt kosttilskudd om du vil prestere bedre på trening!

Det å bli klar for sommeren handler for mange ikke bare om trening, men også om den gyldne brunfargen. Visste du at du nå kan tjuvstarte fargen? Betakaroten Gold legger grunnlaget for at du skal oppnå en dyp, varig og intens brunfarge. Jo tidligere du starter, jo større sjanse har du for å få drømmefargen. Kombiner Fit Bombz og Betakaroten Gold, og du er sommerklar på 1-2-3!